Eftersom vi har varit slarviga med att uppdatera bloggen får vi göra en snabb uppdatering om de senaste tävlingarna. Vad jag kan minnas har vi varit på två tävlingar som jag inte har skrivit om, en lagtävling och en individuell. Egentligen är det väl inte så mycket att skriva om men lite kan vi ju skriva 😉

Vi börjar med lagtävlingen. Matte var lite förvirrad och hade inte helt koll på var vi skulle i agilityklassen. Jag frågade försiktigt genom att sätta en tass på balansbommen om det var den hon menade. Det var det inte så vi fick en disk. Det hade vi nog kanske fått ändå för vi hade redan två vägringar sen innan. Jag var lite småtaggad och hade lite svårt att lyssna på matte 😉 Hoppklassen kom vi runt med nåt eller några fel. Matte var nöjd så då är jag det också 🙂 Här ligger jag och väntar på att få starta. I bakgrunden ser vi kropparna på Jippi och Nellie, två av mina lagkamrater. Tyvärr blev de halshuggna men det finns bilder på dem i Milles blogg för de var med när Mille var lekfarbror 😉
Nu till den individuella tävlingen. Matte pratade vitt och brett innan om att det är så bra att jag är så långsam för då hinner nog med att visa mig rätt. Vi kommer nästan alltid runt bara för att jag är så långsam så hon hinner handla osv. Jag tänkte att nu ska jag banne mig visa henne att jag inte är så himla långsam! I agilityklassen var jag taggad till tusen! Jag sprang och sprang! Dock glömde jag att lyssna på matte och sprang istället min egen väg men ingen kan säga att jag var långsam!

I hoppklassen var jag trött och långsam. Jag orkade inte ha den där hemska energin hur länge som helst så hoppklassen var mer “som vanligt”, säkert och långsamt som matte brukar säga. Där kom vi runt med en vägran på slalom. Hade matte saktat in mig innan slalomen hade vi kanske nollat men vi måste ju samtidigt testa om vi kommer in direkt i slalomen också så det var väl rätt antar jag.

Alltså, inga pinnar men det var roligt 😀 Nu ser vi fram emot nästa tävling. Kanske, kanske att vi hinner träna mer på slalom innan dess. Det vore ju roligt om vi kan få till den så den slipper bli ett problem varenda gång…