Äntligen ska jag blogga lite igen. Det har hänt så mycket sen sist jag skrev. För det första har jag på “kollo” en vecka. Matte och Mille lämnade mig hos min älskade barnfamilj. Det var lite konstigt att vara nästan en hel vecka utan matte och Mille men jag hade det så bra så jag saknade dem inte så mycket. Det var ju så länge sen jag var hos min barnfamilj så vi hade mycket tid att ta igen. Första natten var jobbig. De sov ju på olika ställen så jag hade fullt sjå att hålla ordning på alla. Dessutom gick det massa folk utanför, tidningsutdelaren kom och sånt. Det fick de inte så då blev jag ju tvungen att skälla.

På dagarna hade jag dock fullt upp. Vi lekte och busade och var ute på promenader. Jag har till och med badad fötterna, både i sjön och i poolen. Jag är ju en badhund nuförtiden 😉 Jag fick träffa dvärgschnauzern Doris. En gång såg jag inte att hon låg i min korg. Jag märkte det när jag skulle lägga mig där och korgen morrade…

Resten av nätterna gick lite bättre. Jag sov i barnens sängar och hade det jättemysigt. Jag låg till och med under täcket. Det gäller ju att passa på att göra saker man inte gör hemma 🙂

En dag tog mellanpojken med mig ut. Han hade några konstiga grejer på fötterna. Han liksom rullade fram… Det där tyckte jag var mycket märkligt så jag satte mig ner och ville inte riktigt följa med… Det var ju läskigt ju…

Jag vill passa på att tacka min älskade barnfamilj för att jag fick bo hos er den där veckan!! Jag hade en jättebra vecka och ni ska veta att jag saknar att vara hos er! Hoppas att vi ses snart igen!
Nospussar till er allihopa från mig